CRAPS REGELS

Hier is waar leven aan de Craps tafel kan krijgen ingewikkeld. Er zijn een overweldigend aantal inzetmogelijkheden en het zal u duizelig proberen om ze allemaal uitzoeken tegelijk maken. Zoals ik al beloofd, is het makkelijk om te spelen slim. Laten we praten over die slimme weddenschappen eerste. Pass weddenschappen de typische– en eenvoudigste–inzet, een Pass bet wordt genoemd. Het is geplaatst op de Pass Line vóór de Come Out worp. Ervan uitgaande dat de ronde voorbij de Come Out worp gaat, je wedden op de kans dat u het punt opnieuw werpt zult voordat u een uit 7 werpt. Pass weddenschappen winnen bij zelfs kansen, 1:1. Aangezien alle Pass inzetten meestal met de schutter wedt, Pass bettors wordt gezegd dat “rechts” inzetten, zij de schutter bent steunen in zijn poging om te winnen. Win: Win op de Come Out worp als de dobbelstenen 7 of 11 tonen. Als u het punt rolt op iedere latere worp in te winnen. To Lose: Verliezen op de Come Out worp Craps (2, 3 of 12) als de dobbelstenen. Verliezen op iedere latere worp als er een 7 uit.

Pass Don’t inzetten een inzet geplaatst op de Don’t Pass line is eigenlijk het tegenovergestelde van een Pass inzet. Ervan uitgaande dat de ronde voorbij de Come Out worp gaat, wedden je dat de schutter uit 7 rollen zal alvorens het punt. Met andere woorden, wedden je tegen de schutter, dat is waarom het heet een “verkeerde” weddenschap. Wees gerust, er is niets mis met de kansen op een Don’t Pass inzet. Win: Win op de Come Out worp als de dobbelstenen Craps (2, 3 of 12 tonen). Als er een 7 uit op iedere latere worp in te winnen. To Lose: Verliezen bij de Come Out worp van 7 of 11. Verliezen op iedere latere worp als het is het punt. Come / Don’t Come weddenschappen Come en Don’t Come weddenschappen zijn in principe hetzelfde als Pass en Don’t Pass behalve zij worden gebracht, terwijl een ronde wordt uitgevoerd. Ze zijn ontworpen voor spelers die deelnemen aan het spel laat. Dezelfde regels gelden: als de volgende worp is 7 of 11 winnen, verliezen als het Craps. Anders wordt de roll de Come Point. Odds weddenschappen een Odds weddenschap is een back-up inzet op een Pass / Don’t Pass/Come/Don’t Come inzet al op de tafel.

Ze zijn meestal beperkt tot twee of drie keer (2 x of 3 x) de oorspronkelijke inzet en betalen op ware kansen: de uitbetaling echt weerspiegelt de kans van de dobbelstenen rollen en er is geen extra huisrand betrokken. In tegenstelling tot de originele Pass / Don’t Pass/Come/Don’t Come inzetten, onopgeloste Odds weddenschappen kunnen worden verwijderd uit de tabel tijdens het afspelen. Pass Odds en Come Odds betaalt 2:1 op een worp van 4 of 10, 3:2 op de 5 en 9’s en 6:5 op de 6 en 8’s. Don’t Pass Odds en Don’t Come Odds betalen 1:2 op een worp van 4 of 10, 2:3 op de 5 en 9’s, 5:6 op 6 en 8. Andere weddenschappen nu voor de rest van de tabel, het getal van weddenschappen en de voorstelweddenschappen. Helaas variëren de odds tegen u hier van middelmatige tot verschrikkelijke daarom onderlegde spelers negeren bijna alle van hen. Deze weddenschappen zijn meestal ontworpen voor spelers die geld branden van een gat in hun zak hebben of het gevoel hebben om te wedden op elke kleine worp van de dobbelstenen. De prijs van dergelijke ongeduld en risico is hoger huis randen, soms aanzienlijk hoger. Een aantal van de plaats inzet is waar u wedt dat een bepaald nummer voordat een 7 doet, of vice versa zal rollen. Het gaat hierbij om de plaats, kopen, Lay en Lose bets, de Big 6 en Big 8, en tot slot de Hard 4, Hard 6, harde 8 en Hard 10. De voorstelweddenschappen zijn waar u wedt dat de volgende worp een specifiek nummer. Het gaat hierbij om de 2, 3, 7, 11 en 12 weddenschappen, de Any Craps inzet, het veld Hop en Horn bets.

Janie Wariso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *