OMAHA POKER REGELS

Net als in Hold’em, in Omaha delen spelers vijf “community”-kaarten (die face up in het midden van de tafel worden verhandeld). In Omaha beginnen spelers met vier “down” kaarten. In Omaha, moet u twee van uw vier “down” kaarten samen met drie “up” kaarten (community cards) op het bord om te vormen van uw hand. (Klik hier om te zien “Rank van Hands”).

Na de voltooiing van het wedden hand de beste wint de pot. Let op: In Omaha, moet u twee van uw vier “down” kaarten samen met drie “up” kaarten (community cards) om te vormen van uw hand. Er zijn vier inzetrondes in Omaha. In Omaha High en Omaha 8 or Better, zijn één inzet en drie raises toegestaan per wedronde. Om te blijven spelen, moeten spelers alle maatregelen om hen op elke inzetronde noemen (tenzij ze zijn “all-in”). Hoe het spel van de Pook van Omaha wordt gespeeld: 1) vóór de behandeling van de kaarten, twee blinds (de kleine Blind en de Big Blind) worden geplaatst in de pot door de twee spelers die direct links van de dealer, die wordt aangegeven door de dealer “button”. (Alle nieuwe spelers voor een partij moeten “boeken” een Big Blind. Dit kan worden gedaan door de werkelijke Big Blind te wachten of “boeken” het vanuit een andere positie.) 2) iedereen krijgt vier “down” kaarten.

De speler onmiddellijk links van de Big Blind begint de actie (door vouwen, roepen de grote Blind, en verhogen). Speel blijft op een wijze die met de klok mee. Dit is de eerste inzetronde. 3) drie kaarten worden face up (gemeenschappelijke kaarten bekend als “The Flop”). Dit is de tweede ronde van het wedden. (Beginnend met deze ronde van weddenschappen en de rest van de resterende rondes van weddenschappen, de actie begint met de speler links van de dealer “button”.) 4) een andere kaart wordt behandeld gezicht-omhooggaande (bekend als de “The Turn” of “Fourth Street”). Dit is de derde inzetronde. (In Omaha High en Omaha 8 or Better spellen verdubbelt de grootte van de inzet op deze inzetronde.) 5) de laatste kaart wordt behandeld gezicht-omhooggaande (bekend als “The River” of ‘Fifth Street’). Dit is de laatste ronde van het wedden. 6) na de voltooiing van het wedden, hand(s) de beste wint de pot.

Janie Wariso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *